*** Водещите вечерни новини на 16 юни ***   Снимката е публикувана

...
*** Водещите вечерни новини на 16 юни ***
 
Снимката е публикувана
Коментари Харесай

Водещите новини! „Мутри“, „мафия“, „преврат“ са думите на деня. Минчев: „Тези, които щяха да чегъртат, сега чегъртат мен“

*** Водещите вечерни вести на 16 юни ***

 

Снимката е оповестена от депутата Христо Петров, който всички познаваме като Ицо Хазарта. 

Отдолу мненията не им икономисват на „ героите на нашето време “ нищо, от „ пудела на Слави “ до по-цинични оферти за шведско кино 18+. 

Повечето се „ питат “ риторично: нали нямаше да се коалират, какво излезе? 

Някои пък разясняват: Взеха се. 

Но, като цяло, сюрпризирани няма.

А за политически по-незаинтересованите, да кажем, че на фотографията, в коридорите на Народното събрание виждате: водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, прочут с съветски финансов прякор; дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов от ИТН; и Десислава Атанасова от ГЕРБ. 

Тези три партии през днешния ден, подкрепени от Движение за права и свободи, гласоподаваха и с болшинство, обезпечено от тях си, смъкнаха ръководителя на Народното събрание Никола Минчев под претекст, че не е обезпечил закрито съвещание за чуването по тематиката с Македония, макар че тъкмо те желаеха всичко да е очевидно, а не скрито и отново те гласоподаваха въпросното съвещание да е намерено. 

А след това споделиха, че няма споразумение и „ нова коалиция “ посред им. 

А на фотографията – хем не можем да знаем какво тъкмо се случва, хем някак си всички знаем какво се случва…

***

Междувременно, Слави написа: „ Няма никаква коалиция сред “Има подобен народ ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи. И няма и да има. Никога. “

***

***

За мен беше, е и ще продължи да бъде чест, че влязох в Народното събрание, а още по-голяма чест е, че ме направихте пръв измежду равни. Винаги съм се стремял да подобавам с почитание към всички народни представители – без значение дали са от ръководещото болшинство или от опозицията. Надявам се, че го оценявате. С тези думи се обърна към депутатите ръководителят на Народното събрание Никола Минчев преди гласуването на настояването за оставката му. То бе импортирано през вчерашния ден по самодейност на " ИТН " и подкрепено от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

***

„ Е, това е роман за събитията през лятото на 1992 година, когато държавното управление на Филип Димитров беше свалено, Стефан Савов беше свален, сегашният народен представител от ГЕРБ-СДС Ал.Йо. беше определен за ръководител на Народното събрание, а по-късно позволи изборът на държавното управление на Беров. И последваха години на мутри, мафия, Мултигруп, присвояване на стопанската система. Всичко финишира с голямата рецесия през зимата на 1996-97г.

Само че в този момент ще стане доста по-бързо “.

***

Дамата от снимката…

***

***

Ето ТОВА би трябвало да вълнува всички, само че те са изманипулирани да гледат в другата посока от „ димки “ и „ фокусници на словото “ с тематики като Македония и оставката на ръководителя на парламента…

***

Съдът се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че има обосновано съмнение, че обвиненият е осъществил закононарушенията, за които е притеглен към наказателна отговорност, че действията са осъществени по хулигански подбуди и че има действителна заплаха В.М. да извърши друго закононарушение, и дефинира най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

***

Съюзниците от НАТО считат, че Руската федерация с дейностите си против Украйна нарушава Основополагащия акт НАТО-Русия, тъй че плануваните в него ограничавания във връзка с разполагането на силите на Алианса в Източна и Централна Европа в действителност към този момент не са годни. Това съобщи в сряда посланикът на Съединени американски щати в НАТО Джулиан Смит.

„ Всички съдружници са изцяло съгласни, че Русия нарушава Основополагащия акт НАТО-Русия. И всички съдружници също по този начин са съгласни, че всички ние в този момент в действителност сме в състояние, в което никой от нас не е задължен да взема поради това, което е записано в Основополагащия акт НАТО-Русия, когато вземаме решения за бъдещото разполагане на силите “.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР